!QMS MEDICOSMETICS

Huidverjonging en -verbetering zonder chirurgische ingreep! Een mooie huid krijg je niet zomaar, maar ze ligt wèl binnen handbereik.
!QMS werd ontwikkeld door Dr. Med. E. Schulte, een plastisch chirurg uit Duitsland, om de huid te verstevigen, het vochtgehalte te herstellen en de huid te verjongen.

Hij ontwikkelde de !QMS collageenlijn welke maar liefst 82% actieve werkstoffen bevat. Die werkstoffen zijn in staat om zonder gebruik van naalden in de huid te dringen.

Onder het beschadigde huidoppervlak, getekend door rimpels, onreinheden en vlekken, bevind zich een nieuwe, gezonde en frisse huidstructuur die erop wacht naar de oppervlakte te komen. De speciale !QMS fruitzuren verwijderen de tussenlijm- en dode cellen, en werken op de celvernieuwing zonder dat de huid hierdoor verdund wordt. Daarna vult het !QMS collageen de huid.

Collageen verbetert de huidstructuur, is in staat om zich met vocht te binden en vermindert rimpels. Omdat collageen de belangrijkste factor is om een huid jong te houden, kunnen we hieruit afleiden dat hulp van buitenaf absoluut nodig is.

Blijvende huidverbetering kost tijd en vraagt professionele kennis van zaken. !QMS collageen wordt ingezet om de huidstructuur duidelijk te verbeteren. Na een behandeling in de salon zie je al duidelijk verschil. De behandeling thuis is echter zeer belangrijk en geeft een spectaculaire verbetering.

• Na een maand wordt het huidreliëf gladder,
• Na twee maanden verdwijnen de eerste lijntjes,
• Na drie tot vier maanden zijn de poriën fijner, heeft u minder rimpels en een mooier huidoppervlak.

“WHEN YOU LOOK GOOD, YOU FEEL GOOD!”

PRODUCTGAMMA

Cleansers

Deep Cleansing 200ml | € 43,00

Reinigingsemulsie voor elk huidtype. Zacht en grondig wordt de huid bevrijd van alle in water en vet oplosbare onreinheden en tegelijkertijd verzorgd met beschermende substanties. Zeer geschikt als reiniging van eye-make-up.

Freshening Tonic 200 ml | € 43,00

Bij een optimale gezichtsreiniging hoort niet alleen een cleansing-emulsie, maar ook een tonic. Deze herstelt de natuurlijke PH-waarde van de huid en geeft een schoon, zacht en fris gevoel.

Collagens & More

Classic Set 3 x 30 ml | € 225,00

Dit ‘anti-aging Facial Care System’ met 3 perfect op elkaar afgestemde producten vermindert de tekenen van huidveroudering. Kleine rimpeltjes verdwijnen en de huid wordt jonger en vitaler. Alleen bij regelmatig gebruik van deze 3 producten kan men een optimaal resultaat bereiken.

Day Collagen 30 ml | € 79,00

Day Collagen verzorgt de huid met vitaliserende opbouwstoffen, verbetert de vochtigheid en stimuleert de bloedcirculatie. De Poriën worden verkleind en het totale huidbeeld wordt verfijnd. Vitamine E neutraliseert de vrije radicalen.

Night Collagen 30 ml | € 79,00 

Night Collagen ondersteunt het nachtelijke regeneratieproces van de huid. Oplosbare collagenen dringen in de huid en vormen een langdurig vochtreservoir. Speciale biostimulatoren zetten de stofwisseling aan, waardoor de spanning en elasticiteit van de huid onmiddellijk verhoogd worden.

Exfoliant Fluid 30 ml | € 79,00

Peelingsysteem van fruitzuren zonder de BARRIERE aan te tasten!! (10%/7%) gemengde fruitzuren met een 3.5 PH en 4. PH en enzymen, Nanospheren (NEXTT) is verandert door een liposomaal ingekapseld Hyaluronzuur. Werking blijft dus fruitzuren overdag gebruiken! – Dit betekent een optimale penetratie tot beneden de lamina! Anti-irritatie komplex uit gefermiteerde Bio-Roggen, Panthenol, Allantoin en Johannisbeersamenolie Vochtigheids complex uit Hyaluronzuur en honing in liposomen, Woresana Serum (maximaliseert de opname capaciteit) bio vervoegbaar! Parabenen vrij!

Med Set 3 x 30 ml | € 225,00

Dit ‘anti-aging Facial Care System’ met 3 perfect op elkaar afgestemde producten vermindert de tekenen van huidveroudering. Kleine rimpeltjes verdwijnen en de huid wordt jonger en vitaler. Alleen bij regelmatig gebruik van deze 3 producten kan men een optimaal resultaat bereiken. Voor gevoelige, vette of acné huiden.

Day Collagen Protection 30 ml | € 79,00

Day Collagen verzorgt de huid met vitaliserende opbouwstoffen, verbetert de vochtigheid en stimuleert de bloedcirculatie. De Poriën worden verkleind en het totale huidbeeld wordt verfijnd. Vitamine E neutraliseert de vrije radicalen.

Night Collagen Repair 30 ml | € 79,00 

Night Collagen ondersteunt het nachtelijke regeneratieproces van de huid. Oplosbare collagenen dringen in de huid en vormen een langdurig vochtreservoir. Speciale biostimulatoren zetten de stofwisseling aan, waardoor de spanning en elasticiteit van de huid onmiddellijk verhoogd worden.

Med Dermabrasive Gel 30 ml | € 79,00

Fruitzuur-peeling voor een stralende jongere gelijkmatige zachte teint. Een optimale balans tussen werking en verdraagzaamheid. Anti-irritatie komplex uit gefermiteerde Bio-Roggen, Panthenol, Allantoin en Johannisbeersamenolie. Vochtigheidscomplex uit Hyaluronzuur en honing in liposomen. Door het nieuwe Fruitzuur krijgen al onze !QMS ingrediënten en sterkere en dus snellere werking!

Repair 3 complex | € 148,00

Een innovatieve cosmeceutical ter ondersteuning van de behandeling bij radiogeen, autogeen en thermale geïnduceerde huid erythemen. Ook voor gevoelige huid en allergische huid. Werkt tegen roodheden zoals Rocacea en couperose. Ook tegen roodheden veroorzaakt in de zon en roodheden na een laster of andere oorzaak van behandelen.

Co-Lectine 3 30 ml | € 195,00

High perfection-product voor het verstrakken van de huid. De innovatieve combinatie van hoogwaardige ingrediënten zijn ingekapseld in een gel van hyaluronzuren. Daardoor wordt een tweevoudig effect bereikt: de stimulering van de productie van eigen collageen-3-vezels en tegelijkertijd de ondersteuning van de nieuwe celopbouw. Zeer geschikt als nachtverzorging.

Moisturizers

24h Cream 50 ml | € 124,00

Een ideale dagcrème voor ieder moment met ingebouwde klok. Overdag beschermend, ‘s avonds ontspannend en ‘s nachts regenererend. In dynamisch opgebouwde verzorgingscyclussen ontvouwen zich op maat gesneden werkstoffen met vitaminen (tegen vrije radicalen) en hydraterende factoren, die normaal gesproken alleen met meerdere producten tesamen bereikt zouden kunnen worden.

Moisturizing Balance 50 ml | € 139,00

Hoogwaardige gezichtsverzorging met Resveratol als radicaalvanger en DNA-bescherming voor extreem droge en gestreste huid. Werkt als Hydro-Night-Balancer. Matrixyl vermindert de rimpels, Ectoine ondersteunt de huid gedurende de nacht tijdens de regeneratie. Door de uitgebalanceerde verhouding tussen oliën en hydratatie kan dit product ook overdag gebruikt worden.

Sport Active Cream 30 ml | € 84,00

Licht gekleurde dagcrème voor actieve mensen, die er ook zonder make-up goed willen uitzien. Doet onregelmatigheden verdwijnen en geeft een natuurlijke frisse look. Bevat zonnebescherming (SPF) en een vitaminecocktail die de huid fit maakt gedurende het hele jaar.

Liquide Proteins 50 ml | € 135,00

De QMS Liquide Proteins is een kostbare fluïde ter versterking van de huideigen afweer. De combinatie van verschillende huideigen proteïnen, zoals Ceramide, zijden proteïnen, Squalan en hyaluronzuren, versterken het elastische weefsel van de huid en vormt tegelijkertijd een ademende protectielaag tegen vrije radicalen. Perfect als dagcrème, ideaal als make-up basis en zeer geschikt voor een jongere huid.

Cellular Marine 30 ml | € 239,00

Revolutionaire anti-aging gezichtscrème met stamcellen van zeevenkel, die niet alleen de eigen lichaamsstamcellen ondersteunt maar ook de productie van nieuwe huidcellen stimuleert en tevens het metabolisme van de huid verbetert waardoor deze stralender er jonger uitziet. Zeer geschikt voor de dag en/of nacht voor alle huidtdypen.

Pearl Touch 40ml+10ml | € 353,00

Bijzondere huididentieke crèmebasis zonder emulgatoren, stabilisatoren en andere chemische additieven.

Ion Skin Equalizer 2 x 30ml | € 295,00

Een uniek Anti-Aging-Skincare-Duo, die het nachtelijke regeneratieproces op hoogtoeren brengt. Voor het eerst in de geschiedenis van de cosmetics worden werkstoffen, zonder de hulp van technische apparaten, met microstroom in de diepere huidlagen getransporteerd. Het Ion Skin Equalizer Night Serum maakt gebruik van deze innovatieve technologie waarbij zink en kopergluconaat een elektrisch veld genereren bij het aanbrengen op de huid. Het resultaat is de microstroom die de werkstofmoleculen van de Ion Skin Equalizer Night Cream lineair opstellen en kunnen zo actief in de huid ingesluist worden, zonder de huideigen beschermingsbarrière te beschadigen.

Eyes

Advanced Intensive Eye Care 15 ml | € 124,00

Een rijke crème voor de gevoelige zone rond de ogen. Bezit een actief ingrediëntencomplex afkomstig van de Perzische zijdeboom en Siegebeckia Orientalisplant, dat bijdraagt tot het verstrakken van de oogleden en vermindering van wallen en donkere cirkels onder de ogen. De biopeptide matrixyl stimuleert het aanmaken van collageen en elastine en draagt op die manier bij tot het afvlakken van fijne lijntjes en rimpels. Ideaal als nachtcrème.

Cellular Alpine 15 ml | € 133,00

Een sensationeel innovatief anti-aging product dat het gevoelige gebied rondom de ogen effectief beschermt, de stimulatie van nieuwe huidcellen verhoogt, fijne lijntjes,rimpeltjes en lichte “wallen” onder de ogen worden zichtbaar verminderd. De unieke combinatie van ingrediënten en technologie werken in synergie om vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan. De zijde-achtige textuur wordt snel geabsorbeerd door de huid en verjongt merkbaar het moe uitziende gebied rondom de ogen.

Specials

Lip line corrector 15 ml | € 179,00

Dit krachtig serumcomplex werd exclusief ontwikkeld voor de zone op de bovenlip. Vermindert verticale lijntjes en rimpels op de bovenlip die ontstaan als gevolg van gelaatsuitdrukkingen, gewichtsverlies en het natuurlijke verouderingsproces. Vernieuwde formule gebaseerd op een actief ingrediëntencomplex bestaande uit 4-voudig hyaluronzuur, wakamezeewierextract en phytosterolen. De bovenlipzone wordt gladder en bij regelmatig gebruik gaat deze er ook voller uitzien, met een jeugdig uiterlijk als gevolg.

Skin Tone Light Serum 15 ml | € 133,00

Een innovatief serum ontwikkeld om de gelaatskleur te egaliseren en elasticiteit te verbeteren. Een krachtig, actief ingrediëntencomplex bestaande uit soja-isoflavonen, tuinkersextract, hexylresorcinol en oligopeptide-34 blokkeert het aanmaken van melanine. Dit zorgt voor het oplichten van oppervlakkig bestaande donkere vlekken en het voorkomen van pigmentvlekken. De exclusieve combinatie van actieve ingrediënten garanderen tegelijkertijd een goede huidverdraagzaamheid. De hoge kwaliteit van de Antioxidanten beschermen voor vervroegde veroudering van de huid door oxidatieve stress. Zowel ’s morgens als ’s avonds aanbrengen. Kan behalve voor het gelaat ook gebruikt worden voor de handen, armen en decolleté. Om verdere pigmentatie ten gevolge van blootstelling aan UV-stralen tegen te gaan wordt overdag een crème met SPF 15 of hoger aanbevolen. Het best is de Cellular Sun Protection SPF te gebruiken bij het zonnen.

QMS EpiGen Daily-Detox Serum 30ml | € 188,00

Pollutie betekent schade van het milieu! Dit kan voor uw huid het volgende betekenen,
– Grauwe huid
– Ontstekingen die over kunnen gaan in eczeem
– Oorzaak milieu ziektes zoals Jessner en Lupus
– Roodheden – couperose tot erger Rocacea
– Pigment vlekken
– Meerdere rimpels doordat iedere dag het milieu vocht uit uw huid onttrekt
– Vlekkerige huid doordat het milieu de barrière van uw huid verzwakt, waardoor uw huid een mindere weerstand krijgt.

Om deze schade tegen te gaan heeft Dr Med Erich Schulte het Epigen Daily Detox serum ontworpen. Dit product kunt u met of zonder andere !QMS producten gebruiken.
Gebruikt u !QMS Medicosmetics producten dan is het aangewezen om het Epigen Daily Detox Serum over het Dag Collageen aan te brengen. Aanbevolen is hals – en de T zone in het gelaat. Bedenk less is more.
Geef het product de tijd om even in te trekken alvorens een crème aan te brengen.
Bent u geen !QMS gebruiker maar wilt u de beschermingsfunctie van de huid toch ondersteunen breng het product dan aan na reiniging van de huid.

Nagewezen werking!
– Vermindert neuro inflammatie
– Anti ontsteking
– Beschermt tegen Collageen afbouw
– Anti-roodheid
– Reductie van huid onregelmatigheden
– Geeft vochtbinding
– Vermindert rimpels
– Vermindert roodheden en ouderdomsvlekken
– Verhoogt de stress barriere van de cellen

Masks

Relax-o-firm Mask 100 ml | € 83,00

Pure wellness en ontspanning voor een droge en tot mimiekrimpels neigende huid. Sensationele en innoverende actieve ingrediënten geven een hoog hydraterend effect, stabiliseren en brengen evenwicht in het vochtgehalte tot in de dieper gelegen huidlagen. Diverse huisvriendelijke plantaardige oliën kalmeren de vaak geïrriteerde en vermoeide huid en dragen bij tot een gladde en zachte huid. Dankzij de directe werking van de exotische Acmella Oleracea-plant worden de mimiekrimpels en fijne lijntjes zichtbaar verminderd.

Activator Mask 100ml/8 stuks | € 75,00

Een enig in zijn soort unieke Wellness belevenis voor thuis en onderweg. Een verfrissend, ontspannend, vochtbindend en huidverzachtend vliesmasker. Met een direct effect doet het !QMS Activator Mask wonderen op lange vluchten voor een jet-lagged (uitgedroogde) huid. Neemt de tekenen van vermoeidheid en stress weg, zorgt voor een frisse en jeugdige uitstraling.

Hydro Foam mask 150 ml | € 61,00

Hydraterende en verstevigende gezichtscrème. Waardevolle zijdeproteïne reguleren de vochtbalans en laat de kleine rimpels verdwijnen. Hoogmoleculair hyaluronzuur geeft een zijdezachte touch aan de huid. Hoogwaardige jojoba-olie werkt ontstekingsremmend (ideaal als aftersun bij zonnebrand). Shea Oleine beschermt de huid tegen huidveroudering en maakt de droge huid weer zacht en soepel. Pure ontspanning voor de gestreste huid.

Body

Neck & More 100 ml | € 197,00

Hoogwaardige anti-agingcrème voor de gevoelige hals, decolleté en borstzone. Hydraterende complexen strekken de huid, verminderen droogte en rimpeltjes en waardevolle oliën uit exotische planten maken de huid zacht. Een bijzonder geschikt geschenk van de natuur is het ‘lifting’-extract van de West-Afrikaanse Kigelia-vrucht. Haar wetenschappelijk bewezen werking is zeer effectief voor een strakkere contourvorming van de borst.

Pro Body Exfoliator 200ml | € 39,00

Een stimulerende douchegel met zeer kleine scrubdeeltjes om dode huidcellen zacht te verwijderen. Malachiet, boordevol antioxidanten beschermt de huid terwijl stimulerende essentiële oliën de zintuigen verkwikken. Verwijdert droge, ruwe huid en zorgt voor een zachte, gladde en soepele huid.

Revitalizing Lift-o-firm body 200ml | € 85,00

Verzorging en verstevigingscrème voor het lichaam met een extreem hoog strak-element, verstevigt probleemzones zoals buik,borst , benen, billen en bovenarmen. De werkstof Synephrine (vetverbrander) uit de bittere sinaasappel gecombineerd met een complex van Coffein, L-Carnethine, Lecithine, abrikoos en sinaasappelolie zorgt voor een mooie, stevige en gladde huid. Deze crème is daarvoor de perfecte verstevigende crème tijdens een dieet.

Hands

Hand Care 75 ml | € 25,00

Rijke anti-aging-verzorgingscrème voor de handen. Een speciale combinatie van lipide beschermt het opslagvermogen van vochtigheid en verzorgingsstoffen van de huid tegen milieuinvloeden en voortijdige veroudering. Deze crème trekt direct in de huid.

Sun

Cellular Sun Protection SPF50 30 ml | € 79,00

Een light weight zonnecrème met evenwichtige UVA- en UVB-filter beschermt de huid optimaal tegen zonnebrand en vroegtijdige huidveroudering veroorzaakt door zonlicht. Een vernieuwend DNA-herstellend complex versterkt het immuunsysteem en stimuleert het DNA-herstellingsmechanisme van de huid. Het resultaat is een veilige en gelijkmatige bruining van de huid en een efficiënte bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Tevens wordt de vorming van fijne lijntjes en rimpels voorkomen. Aan te brengen voor men de huid blootstelt aan de zon. De zachte textuur zorgt voor een goede opname en is geschikt voor een uiterst gevoelige huid die gemakkelijk vatbaar is voor een zonneallergie. Regelmatig aanbrengen voor een veilige bescherming. Tip: vermijd de intense middagzon.

Sport Active Cream 30 ml | € 84,00

Licht gekleurde dagcrème voor actieve mensen, die er ook zonder make-up goed willen uitzien. Doet onregelmatigheden verdwijnen en geeft een natuurlijke frisse look. Bevat zonnebescherming (SPF) en een vitaminecocktail die de huid fit maakt gedurende het hele jaar.

Supplements

Intravital Plus 60 caps | € 79,00

Een cosmetisch voedingssupplement dat samengesteld werd met hoogwaardige ingredienten, volledig in overeenstemming met de recentste Europese gezondheidsvoorschriften. Deze Nieuwe en verbeterde samenstelling werd verrijkt met Biotine en kopergluconaat. Biotine bevordert de celgroei en de energieverwerking door het lichaam en speelt een belangrijke rol in de celstofwisseling. Kopergluconaat draagt bij tot het behoud van normaal bindweefsel en normaliseert de pigmentatie van de huid. Deze ingrediënten werden aangevuld met collageen, vitamine B1, B2, B3, B6 en B12, Vitamine C, OPC en coenzym Q10. Dit vernieuwende complex bevat alle vitamines die nodig zijn voor een efficiënte stofwisseling van de huidregeneratie.